Agenda

Clubavonden en activiteiten:

Laatst gewijzigd:  9  mei  2024

Maandag 27 mei:

Clubavond met voorbinden voor het karpervissen met de vlieg. Locatie en de dag wordt nog bekend gemaakt.


Zaterdag 1 juni:

Vissen Grensmaas locatie Visserweert.


Zomermaanden Juni, Juli en augustus zijn er geen clubavonden bij Heioord. Visactiviteiten vinden er wel plaats in verenigingsverband.


Zaterdag 22 juni:

Zaterdag 22 juni hebben een vijver gereserveerd bij landgoedvisserij Someren ,https://landgoedvisserijsomeren.nl/foto.html

Om te weten met hoeveel mensen we aanwezig zijn graag even aangeven of je mee gaat op deze dag. De eigen bijdrage is €10 per deelnemer voor deze dag. Er is voldoende ruimte voor circa 20 deelnemers. Graag reageren voor 1 juni via info@vvcmiddenlimburg.nl


Maandag 2 september:

Eerste clubavond na de zomerstop.


Zondag 8 september:

Ledendag VVC Midden Limburg.

De middag start met vissen op de  op de grote vijver. Vissen is voor iedereen toegankelijk. Wil je kennismaken met het vliegvissen onze leden maken je dan graag wegwijs hierin.

Geduurde de gehele middag zal er ook een beurs zijn met verkoop van vliegvismateriaal i.s.m. John Backers  hengelsport. De beurs is toegankelijk voor iedereen.


Maandag 16 september:

Clubavond met voorbinden door een van de leden.


Zaterdag 20 september:

Clubweekend VVC Midden Limburg Camping Bissen Luxemburg. Bijzonderheden zijn via email verstuurd. Aanmelden via email info@vvcmiddenlimburg.nl 

Nieuws en mededelingen:

Werplessen beginners leden VVCML.
Heb je als lid van VVCML interesse in werplessen meldt je dan bij van de leden die werp instructies geven voor beginnende vliegvissers. 

Wil je als beginnend vliegvisser de beginselen van het vliegvissen leren dan kan dat bij ons. Voor aanvang van de clubavonden in april en mei krijg je dan de basisworpen voor het vliegvissen geleerd door een ervaren vliegvisser van onze vereniging.
stuur een email naar: info@vvcmiddenlimburg.nl

of maak gebruik van het contactformulier.

Vissen tijdens de clubavonden.

Er is weer contact geweest  met Heioord en wij zijn in de maanden maart/april/mei in de gelegenheid om dan gebruik te maken van de grote vijver voor te vliegvissen.
Dit is dan ook ideaal om gebruik te maken vande gelegenheid om beginnende vliegvissers te begeleiden met het leren van de basistechnieken van het vliegvissen. Er wordt geen vis uitgezet en gevangen vis mag teruggezet worden voorwaarde is wel dat er weerhaakloos gevist wordt.
Tijdstip dat we hier gebruik van kunnen maken is vanaf 17:30 uur in maart en april en in mei vanaf 18.30 uur.. Dit is dan na de regulierevissentijden bijHeioord, vanaf juni start Heioord met zijn avondsessie om tevissen. Toegang tot het horecagedeelte is tijdens de clubavonden vanaf 19.15 uur tot 22.00 uur